Social Icons

Jumat, 16 Agustus 2013

Lirik Lagu Sewu Kuto + Gancaran + Amanat

Terimakasih Atas Kunjungannya :-)
Thanks For Visiting My Blog



SEWU KUTO
LIRIK :
Sewo kuto uwis tak liwati  Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh  Podo rangerteni Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki Seprene durung biso nemoni
Wis tak coba
Nglaliake jenengmu Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi Isih tresno sliramu
Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo
Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu
Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo
Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

GANCARAN :
Sewu kuto wis tak liwati sewu wong uga wis tak takoni babagan lungamu.
nanging kabeh podo rangerteni lungamu menyang ngendi?
Pirang-pirang taun aku nggoleki kowe seprene uga durung bisa nemoni
wis tak coba nglalekake kowe nanging jenengmu kuwi saka atiku
sak tenane aku ora ngapusi babagan kuwi, buktine aku isih tresna sliramu
umpamane kowe wis mulyo uripmu, aku lila babagan lungamu
nanging, aku mung jaluk siji aku pengin ketemu karo kowe
senajan mung kanggo wektu sedelo, kuwi  kanggo tombo kangen ing dodoku
wis tak coba nglalekake kowe nanging jenengmu kuwi saka atiku
sak tenane aku ora ngapusi babagan kuwi, buktine aku isih tresna sliramu
umpamane kowe wis mulyo uripmu, aku lila babagan lungamu
nanging, aku mung jaluk siji aku pengin ketemu karo kowe
senajan mung kanggo wektu sedelo, kuwi  kanggo tombo kangen ing dodoku
senajan mung sak kedeping moto, kuwi  kanggo tombo kangen ing dodoku
AMANAT :
1.      Kudu Sabar ngenteni wong
2.      Lilakna wong sing mbok tresnani urip mulyo
3.      Tetep lanjutna uripmu




Nama  : Decky Adi P.
No.       : 01
Kelas    : XI IPS 2


ALWAYS REMEMBER : http://aakkuucintaindonesia.blogspot.com

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar