Social Icons

Selasa, 02 Oktober 2012

Lirik Lagu Daerah Jateng - Gugur Gunung -

Terimakasih Atas Kunjungannya


Retno Ponco . D (22)
GUGUR GUNUNG
ayo ayo kanca kanca
ngayahi karnaying praja

kene kene kene kene
gugur gunung tandang gawe

sayuk sayuk rukun bebarengan ro kancane
lila lan legawa kanggo mulyaning negara

siji loro telu papat
maju papat papat

diulang-ulangake mesthi enggal rampunge
holopis kontul baris
holopis kontul baris

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar