Social Icons

Selasa, 02 Oktober 2012

Lirik Lagu Daerah Jateng - Asmaradhana -

Terimakasih Atas Kunjungannya



Jam Pitu Mangkat Sekolah
Koyo Ngene Rasana Wong Dadi Murid
Wira Wiri Saben Esok
Ngupoyo Kapinteran
Durung Uwis Lamun Durung Bisa Lulus
Lulus Minongko Pratondo
Pratondo Yen Wis Numusi







1 komentar: