Social Icons

Selasa, 02 Oktober 2012

Lirik Lagu Daerah Jateng - Mijil -

Terimakasih Atas Kunjungannya


Mijil
Poma kaki pada dipun eling
Ing pituturingong
Sira uga satriya arane
Kudu anteng jatmika ing budi
Ruruh sarwa wasis
Samubarang ipun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar