Social Icons

Tuesday, 2 October 2012

Lirik Lagu Daerah Jateng - Mijil -

Terimakasih Atas Kunjungannya


Mijil
Poma kaki pada dipun eling
Ing pituturingong
Sira uga satriya arane
Kudu anteng jatmika ing budi
Ruruh sarwa wasis
Samubarang ipun

No comments:

Post a Comment