Social Icons

Selasa, 02 Oktober 2012

Contoh Laporan Berita / Pawarta Bahasa Jawa

Terimakasih Atas Kunjungannya


Pawarta

Ancas/Tujuan    : Ngudi Katrangan bab isne pawarta sing dirungokake lan surasa baku sing ana ing pawarta
Dina/ Tanggal,anggone Ngrungoake: Jemuah legi/ 13 januari 2012
Tv/ Jeneng Siaran          : TATV/TA Wengi
Kasile:
1.Isi/Wos Surasane:
Tersangka kasus korupsi pakrumape mosi dinas dprd mbrebekan mangkir maneh saka panitipe prikso kejaksaan purwodadi.Tersangka ora iso teko amarga loro,mitro trancangan jerone panitipe prekso pangkasing telu kasebut pihak kejaksaan bakal nggolek titik melik keng mbeber tersangka jerone kasus pangrumape mobil dinas ptfb periode 2006-2008.
Amanat: Yen dadi wong mengko aja seneng korupsi, amargane wong sing korupsi iku bakalane susah ning donya lan susah ning akhirat.

Nama: Indra Yuda Wardiana
No:17
Kelas: X5

2 komentar:

  1. terimakasih udah share ....

    BalasHapus
  2. iya..
    terimakasih udah berkunjung + Komentar... :-)

    BalasHapus