Social Icons

Selasa, 02 Oktober 2012

Lirik Lagu Daerah Jateng - Prahu Layar -

Terimakasih Atas Kunjungannya


Bottom of Form
Nama : Fella Adiatika
No     : 21
Kelas : XI IPS 2

PRAHU LAYAR
Cipt : Ki Nartosabdo

Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto
Galo praune wis nengah
Byak byuk byak banyu binelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu
Adik njawil mas
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe awe
Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

1 komentar:

  1. Makasih yaaaa.... lirik lagunya buat tugas kesenian

    BalasHapus