Social Icons

Tuesday, 2 October 2012

Lirik Lagu Daerah Jateng - Pangkur (kreasi )-

Terimakasih Atas Kunjungannya


Pangkur

Sejatine Indonesia
tuladha budaya idening bumi
Gusti paring bandha bandhu
Zamrud khatulistiwa
Bisa agawe ayem tentrem ing bumi
Bebasan barlean endah Indonesia edi peni

No comments:

Post a Comment